Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Servicekoordinator - LeasePlan Norge AS

 • Sted
  Oslo
 • Bransje
  Transport, lager og logistikk
 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  TS-855FE2EB-D80B-4878-A9B0-B5DD95827AB3

lease-plan-logo.pngServicekoordinator til bilteknisk avdeling

Vår avdeling er selve hjertet i å håndtere våre kunders kjøretøy fra bilene settes på veien til de leveres inn. Vi er en sammensveiset gjeng på 17 kollegaer med fokus på høy kompetanse og servicegrad og med stor takhøyde og godt humør.


Hvorfor LeasePlan?

Som den største aktøren i bransjen, har vi solid erfaring med å levere førsteklasses tjenester til et bredt spekter av kunder, fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og private leasing-kunder. Vår lidenskap for vekst driver oss fremover, og vi ser etter talentfulle personer som vil være en del av vår reise fremover. Hos oss vil du få en varierende og utfordrende arbeidshverdag hvor du er rådgiver og bindeleddet mellom våre kunder og bilverksted.


Arbeidsoppgaver
Den viktigste delen av jobben innebærer i stor grad daglig kontakt med både kunder, leverandører og interne avdelinger:

 • daglig kontakt med verksteder og kunder, både på telefon og e-post og besvare kundehenvendelser i vårt CRM-system
 • vurdering og kontroll av verkstedfakturaer
 • dokumentasjon av kostnadsbesparelser på valg av leverandør
 • tett samarbeid med andre avdelinger internt


banner bilde.jpg


For å lykkes i rollen har du

 • erfaring fra å jobbe direkte med kunder: Vi verdsetter tidligere erfaring med kundeinteraksjon, spesielt innenfor bilbransjen. Dette vil hjelpe deg med å forstå og imøtekomme våre kunders krav og forventninger
 • bilteknisk interesse/erfaring: Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra enten kundemottak, delelager, mekaniker eller annen relevante stillinger innenfor bilbransjen. Det gir deg en unik forståelse for våre kunders behov.
 • god økonomisk forståelse: Besitter god økonomisk innsikt for å optimalisere tilbud og leverandørvalg.
 • god teknisk forståelse: Da vi er avhengige av teknologi for å administrere oppgavene våre, er det viktig at du er komfortabel med bruk av ulike CRM system


Som person trives du å jobbe med mennesker og forstår verdien av fornøyde kunder. Du er løsningsorientert og håndterer ulike problemstillinger på strak arm. Du holder roen og er fokusert i en hektisk arbeidshverdag. Du er opptatt av å betjene både kunder, leverandører og dine kollegaer på en profesjonell måte. Du jobber både effektivt og nøyaktig og har gode kommunikasjonsevner både i norsk og engelsk.


Vi har mye å tilby rett person

Vi holder til i store og luftige kontorer med åpent landskap i Brynsengveien 10. Vi har sykkelparkering og dusj/garderobe samt parkeringsmuligheter i garasje med ladebokser for ansattes biler. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, meget gode pensjons- og forsikringsordninger og har en høy medarbeidertilfredshet. Av dette følger et inkluderende arbeidsmiljø med både små og store sosiale arrangementer, stor allsidighet og gode utviklingsmuligheter. Vi foretrekker å jobbe sammen på kontoret, men har gode muligheter for hjemmekontor ved behov.

Har du spørsmål, ring gjerne Rådgiver Trine Havnes Mykløy i Adecco Select på tlf: 23 29 00 00.

Om selskapet

LeasePlan Norge AS er et spesialselskap innen biladministrasjon og operasjonell leasing og er Norges største aktør med ca. 62.000 biler på veien. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og private leasing-kunder. Vi har et sterkt fokus på å vokse ytterligere, og gode systemer og dyktige serviceinnstilte medarbeidere er en viktig del av vår vekststrategi. Globalt er LeasePlan Norge AS en del av ALD Automotive / LeasePlan-konsernet som er ledende innen bransjen med ca. 3,3 millioner kjøretøy fordelt på 44 land. https://www.leaseplan.com/nb-no/


Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}

Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge