Winterbergh Forsikring søker rådgivere mot privatmarkedet.

Winterbergh forsikring er et forsikringsfelleskap for kunder som har flere eller større verdier å forsikre enn vanlig og er opptatt av personlig service. Winterbergh sitt konsept «by invitation only» er for spesielt inviterte privat kunder og bedrifter. Vi er ledende innen service og kompetanse og våre kunder velger oss på grunnlag av anbefalinger. Winterbergh er en del av WaterCircles Forsikring ASA og vi er i dag 45 ansatte i Norge. WaterCircles ble av kundene kåret til Norges beste forsikringsselskap november 2019*

Vår forretningsidé er å identifisere de beste forsikringskundene for å kunne gi dem et bedre tilbud på pris og service enn de får noe annet sted. Dette får vi til med fokus på grundig kundeutvelgelse, gode kundeopplevelser kombinert med korrekte skadeoppgjør. I tillegg til å finne riktige kunder gjennom invitasjoner, har vi samarbeidspartnere som KNA (Kongelig Norsk Automobilklubb), Norsk Hyttelag og Naturvernforbundet. Vi jobber direkte med deres medlemmer og lykkes svært godt med dette. Vi har som et overordnet mål at vi skal ha høyere lønnsomhet enn gjennomsnittet for bransjen samt ha fokus på miljø og skadeforebyggende aktiviteter.

 

Vil du bli del av vårt team?

Vi vokser og trenger flere forsikringsrådgivere mot privatmarkedet. Som forsikringsrådgiver i Winterbergh vil du få ansvar for å bygge opp og utvikle egen kundeportefølje gjennom referansesalg. Du vil få muligheten til å jobbe med spennende kunder i et forsikringskonsept som retter seg mot "high-end" markedet. For selskapet og avdelingen er det avgjørende at du blir en faglig og sosial bidragsyter. Du vil være godt synlig og ha store muligheter til personlig utvikling og karriere i selskapet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Skape unike kundeopplevelser
 • Salg mot nye kunder via invitasjoner fra egen portefølje
 • Forvalte din egen portefølje med privatkunder
 • Være en personlig rådgiver for dine kunder
 • Oppfølging og endringer av eksisterende avtaler

 

For å lykkes som rådgiver hos oss  du ha kompetanse med salg eller rådgivning innen skadeforsikring. Vi ser etter deg som har erfaring med forsikring enten fra bank eller andre forsikringsselskap. Det er viktig at du har en profesjonell fremtoning som er tilpasset vår kundegruppe, samt har gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig. Du er god på relasjonsbygging og vant til å levere på et høyt nivå i en hektisk hverdag. Vi ser etter deg som setter kunden i fokus, leverer kvalitet og drives av gode resultater. Du jobber strukturert, er selvstendig og ønsker en videre karriere innen forsikringsbransjen!

 

Ønsker du å jobbe hos oss kan vi tilby deg:

 • En spennende og utfordrende arbeidsdag
 • Et innovativt og profesjonelt arbeidsmiljø
 • Sosiale aktiviteter og teambuilding i fokus
 • En trygg arbeidsplass og et selskap i god vekst
 • Både personlig og faglig utvikling
 • Konkurransedyktig lønn, bonus og gode pensjonsavtaler

 

Vi holder til i lyse og moderne lokaler rett på Lysaker Brygge. Vi har tilgang til treningsrom og flott kantineordning.

  «Vi satser på rådgivning, også for fremtiden!» 

*Ref. www.bytt.no

 

 


Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}