Adecco karriereveiledning

Er karriereveiledning noe for deg?

Karriere

Vi tilbyr karriereveiledning til våre medarbeidere. Hensikten er å kartlegge ønsker, karrieremål og eventuelle behov for kompetanseutvikling. Veiledningen er konfidensiell og gjennomføres sammen med en autorisert karriereveileder. Tilbudet har en markedsverdi på ca kr 4.000,-.

Vi ser på hva du har av arbeidserfaring til nå, hva du har likt best og mestret godt hittil. Videre tar vi en gjennomgang av dine personlige egenskaper ved hjelp av kjente modeller, og ser på dine verdier opp mot trivsel på jobben. Karriereveilederen vil ikke sitte med fasiten, men stille viktige spørsmål. Du kan ikke forvente klare svar og føringer basert på denne samtalen, men forhåpentligvis vil du få reflektert godt rundt yrkesvalg og ønsker videre. Det kan like gjerne være snakk om små endringer i arbeidsoppgaver eller ønske om kompetanseheving, som jobbskifte. Det kan også være at du finner ut at arbeidssituasjonen er akkurat slik du ønsker, noe det kan være godt å få en bekreftelse på.

Vi tilbyr karriereveiledning til medarbeidere som har jobbet seg opp en viss ansiennitet gjennom Adecco, avhengig av tjenesteområde. De som har gjennomført karriereveiledning vil også ha mulighet til å få refundert inntil kr 2.000,- årlig i støtte til kurs og utdanning.

Kunne du tenke deg karriereveiledning? Klikk på knappen og send oss en e-post med navn og ansattnummer, så tar vi kontakt.

Send mail

Relaterte artikler

Høyskolen Kristiania Nettstudier

Som medarbeider hos Adecco får du 15% rabatt på kurs og studier hos NKS Nettstudier

les mer
Adecco Kurs-og studiestipend

2000,- pr år i støtte til kurs og utdanning.

les mer