Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Last ned gratis CV-mal for studenter

Det kan være vanskelig å lage sin første CV, spesielt hvis du er student som ser etter deltidsjobb. Det er mange tips i omløp på internett, så vi i Adecco har samlet de viktigste punktene så du kan lage en CV som skiller seg ut i mengden når du ser etter studentjobb.

Hvorfor er det viktig med en god CV som student?

Når du søker deltidsjobb er CVen det første inntrykket en arbeidsgiver får av deg. Derfor er det veldig viktig at CVen din er bra og tilpasset ekstrajobben du søker på.

En god CV med gjennomtenkt format og design kan gi deg større sjanse for et intervju, og være enklere å lese. Ofte får en studentjobb veldig mange søkere, og en CV som er lett å lese og godt strukturert øker sjansen for at den som rekrutterer til stillingen leser og får med seg hva som gjør akkurat deg rett for jobben.

Gratis mal for CV for studenter

Vi i Adecco har laget en ferdig mal for CV som garantert øker sjansen for at du får deltidsjobben. Vår gratis CV-mal fungerer i Word-appen på din PC eller Mac. I malen har vi brukt fonten Nunito. Hvis du ikke har den installert på dataen din kan du laste den gratis fra Google Fonts.

Her kan du laste ned vår mal for CV, helt gratis:

Sånn starter du med å skrive din første CV:

Å lage din første CV mens du fortsatt studerer kan virke vanskelig, spesielt hvis du ikke har hatt mange spennende deltidsjobber. Her er en kort liste med informasjon du bør samle før du starter. Du finner flere CV-tips på Adeccos blogg – les gjerne våre Dos and Don’ts for en god CV, og ta en titt på Jobbsøkerguiden vår.

For å lage en fin CV, fins det mange verktøy med studentrabatter man kan bruke, som Canva eller Adobe. Microsoft Word har også noen CV-maler tilgjengelig for bruk. Den beste CV-malen finner du selvfølgelig rett her hos Adecco. Vi har laget en mal for CV du kan laste ned helt gratis bare ved å trykke her. Adeccos CV-mal har et strukturert og klart design som gjør det enkelt for arbeidsgivere å bli kjent med deg og lese hva som er dine styrker.

Ha med følgende i CVen din:

  • Kort introduksjonstekst og kontaktinformasjon
  • Info om studiet du går på, og gjerne relevante fag
  • Detaljer om tidligere jobber, inkludert sommerjobb og deltidsjobb
  • Detaljer om frivillighetserfaring, for eksempel verv i organisasjoner eller klubber
  • Kurs og/eller opplæringsbevis (f. eks. sertifikater)
  • Liste over programmer du kan, som Microsoft Office, eller lignende kvalifikasjoner
  • Liste over ulike språk du snakker og skriver

Husk å tilpasse CV til hver søknad

Du må alltid skreddersy CVen din til deltidsjobben og bedriften. Les stillingsannonsen nøye, og sjekk ut bedriftens hjemmeside. Plukk ut søkeordene som går igjen i stillingsannonsen. For eksempel, hvis en stillingsannonse sier at en student med øye for detaljer vil lykkes i stillingen, bruk din CV som en mulighet til å vise at du ikke vil gå glipp av detaljene. Hvis du trenger en god dose initiativ for å lykkes i jobben, la din motivasjon, entusiasme og positive holdning skinne gjennom!

Her kan du laste ned vår mal for CV, helt gratis:

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge