Du er her: Ledige stillingerFagområderInformasjonsteknologi (IT)
 

Informasjonsteknologi (IT) 

 

Adecco IT (Adecco Information Technology) tilbyr en rekke spennende oppdrag hos landets fremste virksomheter.  Et oppdrag gjennom oss åpner for mange nye muligheter – i form av erfaring, fast jobb eller fleksibilitet. Gjennom oss opparbeider du deg erfaring fra Norges mest attraktive selskaper.

StillingFylke/KommunePublisert
Adventurous and experienced ICT consultantsSør-Trøndelag/TRONDHEIM22.05.15
Seniorutvikler mobile media Trondheim Sør-Trøndelag/TRONDHEIM21.05.15
Spennende jobb innen IT-overvåkningOSLO/OSLO21.05.15
Dyktig Java utvikler til kunde i vekstOSLO/OSLO20.05.15
Engasjerte IT-konsulenter i OsloOSLO/OSLO20.05.15
Resultatside:   1 2 3 4   Neste

Adecco er landets største rekrutterings-og utleieselskap og vi har således en unik bred kontaktflate i markedet.  Som landets største følger også forpliktelser, og Adecco IT har garantier som gjør at vi oppfattes som en meget seriøs aktør i markedet og dette kommer våre medarbeidere til gode.

Enten du er selvstendig næringsdrivende med egen konsulentvirksomhet og kunne ha behov for nye oppdrag, eller er nyutdannet og ønsker erfaringen for å kunne bli mer attraktiv i markedet, så har Adecco IT et bredt spekter av mulige oppdrag for deg.

Hos Adecco IT får du svært gode muligheter til å utvikle deg, både faglig og personlig. Med hver ny jobb bygger du deg opp erfaring og kompetanse som bringer deg fremover. Intensiv læring styrker din mulighet til å ta stadig mer utfordrende oppgaver.

Vi tilbyr:

• karriereveiledning

• kurs

• fordelsprogram

Kontakt info
Telefon: 04321

Link til kontoroversikt