Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Er du Adeccos CEO for One Month 2023?

• Har du noen gang drømt om å bli CEO eller lurt på hvordan arbeidshverdagen til en toppleder er?
• Ser du etter en kickstart på karrieren eller et effektivt springbrett for mer krevende oppgaver?
• Er du et spirende ledertalent og ser deg selv jobbe i et internasjonalt arbeidsmiljø?

Vi i Adecco Group Norge jakter igjen på Norges største ledertalent som får sommerjobb som CEO! I juni måned får du teste ut hvordan det er å være øverste leder for Adecco Group Norge. Rekrutteringsprosessen er i gang og vi tar imot søkere fram til 18. mars. En spennende mulighet for deg eller kanskje noen du kjenner?

Meld deg på her

Dette får du

Økt kunnskap

sett ditt preg

Større nettverk

god lønn

Du har mye å glede deg til! Du får innblikk i en toppleders hverdag, og du får sette ditt preg på tiltak som skal settes i verk. I hele juni måned får du mulighet til å vise hva du er god for. Nytt i år er at vi ønsker å skape et tett samarbeid i Norden og du vil derfor få mulighet til å samarbeide og networke med de som går til topps i CEO for One Month Sverige og Finland. Stillingen er godt lønnet, alle reiseutgifter dekket og du får en solid referanse.

Meld deg på

Selve jobben

Torben Sneve og fjorårets vinner Håkon Tomter på Adecco Groups hovedkontor i Oslo

Du får muligheten til å jobbe med ulike deler av organisasjonen, og mange vil nok gjerne ha din fulle oppmerksomhet. Derfor må du være kritisk når du prioriterer oppgaver, og finne din metode for å få utrettet så mye som du ønsker. Du får delta i møter der andre gjerne skulle ha vært flue på veggen, planlegge aktiviteter og bidra med innspill i både stort og smått. Og skulle du være i tvil, selv om konsernsjef Torben Sneve er i feriemodus, vil han fungere som coach under hele perioden.

Sommerjobben som CEO gir deg en innsikt mange drømmer om. Derfor ønsker vi at du i arbeidsperioden forteller om dine opplevelser i sosiale medier, og først og fremst på Instagram på @adeccogroupnordics.

Hva kreves for å søke?

Hvilken utdannelse, erfaring eller bakgrunn du har er ikke så viktig! Vi ser etter deg som er tidlig i karrieren og som har et ønske om å bidra med nye tanker, spennende perspektiver og et stort engasjement. Og sist, men ikke minst – du har foreløpig ingen planer for juni 2023.

Slik blir du med

Allerede nå kan du søke via https://www.ceoforonemonth.com/ . Er du i tvil? Kom igjen, vi vet at det finnes ledertalenter innen alle fagfelt! Du kan også få muligheten til et internship i Adecco dersom toppjobben ryker. Søknadsfristen er 16. mars 2023. I år igjen søker du via vår globale side, da kampanjen kjøres i over 40 ulike land samtidig, MEN du søker på stillingen i Norge, bare så du ikke er i tvil. Søknadsbrevet kan du skrive på norsk. Lurer du på noe, kan du ta kontakt på ceo1monthnordics@adeccogroup.com. Glem heller ikke å følg oss på @adeccogroupnordics på Instagram, her kan det poppe opp nyttig informasjon underveis i prosessen. Uansett utfall – vi kan love at rekrutteringsprosessen gir deg verdifull erfaring. Søk nå, vi gleder oss til å bli kjent med deg!

#CEO1Month #CEOforOneMonth #Adecco #TheAdeccoGroup #LifeatTAG

Copyright © Adecco Norge