Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Bemanning til vikariater

Vi bemanner til kortere eller lengre vikariater over hele Norge – kontakt oss, så hjelper vi deg

Fleksibelt, nøyaktig og effektivt

Er for eksempel en av dine medarbeidere blitt syke, har ferie eller permisjon eller er borte fra sine opprinnelige arbeidsoppgaver kan du kontakte Adecco for å få personell til å dekke opp disse vikariatene.

Har din bedrift særskilt avtale med sine tillitsvalgte om innleie innen fagområdet hvor behovet er (gjelder bedrifter som er bundet av tariffavtale med innstillingsrett), kan du leie inn medarbeidere.

Dette er en fleksibel, nøyaktig og effektiv løsning når du trenger ansatte i kortere eller lengre perioder.

Adecco som bemanningsbyrå har arbeidsgiveransvaret. Medarbeideren er ansatt av oss og får en dedikert konsulent som følger opp. Vi tar oss av hele rekrutteringsprosessen, betaling av lønn, oppfølging og utvikling, slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting.

Kontakt oss nå

På dine vilkår

Vi tar ansvar for lønn og betaler alle kostnader knyttet til medarbeiderne.

Ved presserende behov

Den ansatte kommer raskt, du trenger ikke tenke på rekrutteringen.

Kostnadseffektiv

Du får ansatte i den perioden du trenger dem, og betaler kun for timene medarbeideren jobber for deg.

Fleksibel kompetanse

Du blir kjent med nye potensielle medarbeidere for en eventuell fremtidig ansettelse.

Øvrige rekrutteringstjenester

Vi i Adecco tilbyr ikke bare rekruttering og bemanning. Kanskje ønsker du å selv håndtere deler av ansettelsesprosessen, og overlate andre deler til oss? Vi kan bistå med alt fra ekstra vurderinger av kandidater til annonsering i sosiale medier. Ta kontakt med oss i dag, så lager vi en løsning som passer for din bedrifts behov.

Midlertidige stillinger

Hvis uventede behov oppstår, kan du låne personale av oss.

LES MER

Faste stillinger

Rett person på rett sted er nøkkelfaktoren for suksess – la oss hjelpe.

LES MER

Hvorfor velge Adecco?

Vi er en av Norges ledende innen bemanning og hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med svært ulike og spennende oppdrag hos våre kunder.

En medarbeider skal ikke bare være kompetent, men også passe inn i arbeidsmiljøet for å trives. Da blir alle parter fornøyd, og det er akkurat det vi brenner for! Vi er godt spredt utover landet og har god oversikt og kunnskap om lokale markeder. Samarbeid på tvers av avdelinger og fagområder gjør at vi kan finne løsninger raskt og effektivt.

Vi kvalitetsikrer gjennom:

  • Utarbeidelse av kravspesifikasjon
  • Annonsering og kandidattiltrekning
  • Screening av kandidater
  • Testing av kandidatene ved behov
  • Personlig intervjuer
  • Referansesjekk
  • Presentasjon og intervju med kunden
  • Oppfølging av bemanning

Slik jobber vi

Vi matcher raskt ditt behov for kompetanse – fordi vi har en stor pool med prekvalifiserte kandidater og en omfattende screeningprosess. La oss sikre at du får en medarbeider som ikke bare er kompetent, men også godt motivert for oppgavene som venter.

En god og utfyllende kravspesifikasjon er avgjørende for at vi skal lykkes. VI bruker søkeverktøy i ulike nettverk nasjonalt og globalt. Du kan være trygg på at våre rekrutterere vet hva de skal se etter og hvilke spørsmål som avdekker kompetanse, erfaring, personlighet og potensial.

5 000

Over 5 000 medarbeidere i jobb hver dag

1 000

Over 1000 jobbsøkere hver uke

900

Over 900 rekrutteringer til faste stillinger per år

Er det virkelig så enkelt å bemanne?

JA! - vi skreddersyr bemanningen etter dine behov. Vi er opptatt av å levere kvalitet så la oss bidra til god oppdrift i din virksomhet! Vi hjelper så gjerne, uansett hvor i landet du holder til. Det hele er veldig enkelt og består kun av noen få trinn! Selvfølgelig ligger det mer bak, men kort fortalt går prosessen slik:

1. Vi ses og blir enige om en kravspesifikasjon

2. : Du får presentert CV på aktuelle kandidater

Unngå uventede kostnader

En vanlig misforståelse er at det er dyrt å ansette en vikar. Men når du bemanner med vår hjelp, er alt fra forsikring til sykefravær inkludert. På denne måten unngår du uventede kostnader, noe som gjør det enkelt for deg å holde oversikt over hva det faktisk koster å leie inn ekstra personell.

Fleksibel bemanning fra en av landets største aktører

Med over 35 kontor over hele landet er vi både lokale og landsdekkende. Vi kan levere alt fra svensktalende prosjektmedarbeidere i Stavanger til polske håndverkere i Trondheim – og lokale vikarer i Larvik, Bergen eller et hvilket som helst annet sted i landet.

Vi kan tilby bemanning fra fageksperter innen de fleste bransjer og yrkesområder. Vi har en stor base med prekvalifiserte kandidater, så vi kan raskt finne de rette kandidatene til din virksomhet.

Vilkår som gir fornøyde medarbeidere

Adecco kan være din virksomhets eksterne HR-partner, som konstant sikrer god tilgang til kompetent personell. Vårt mål er samtidig at dere har fornøyde medarbeidere. Det gjør vi ved å gi ordentlig lønn og pensjon og overholder overenskomster.

Vi har tro på at ryddige forhold er veien å gå for å tiltrekke oss de beste kandidatene, og dermed gi dere de beste medarbeidere.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Andre tjenester

Rekruttering til fast stilling

Oppskriften på en god rekruttering ligger i prosessen som vi skreddersyr etter dine behov. Vil du ha oppskriften?

LES MER

Ekstra ansatte

Vi hjelper din bedrift med innleie av personell når behovet melder seg. Våre vikarer er vant til å prestere fra første dag.

LES MER

Second opinion

Usikker på hvem som er den sterkeste kandidaten? Når du trenger hjelp med evalueringen kan vi bistå med en objektiv og uavhengig helhetsvurdering

LES MER

Outsourcing av prosesser

Vi har utviklet et optimalt system for å hjelpe kunder som mangler ressurser, kompetanse eller om produktiviteten har stagnert.

LES MER

Copyright © Adecco Norge