Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Webinar & Guider

Som en av verdens største HR-partnere har vi samlet en del informasjon som vi tror kan være av interesse for deg som arbeidsgiver

Kommande webinar hålls 2021.12.01 Kl: 13.00

Haleemas rekryteringsresa till drömjobbet på PwC

Haleema Gill är 23 år gammal och bor i Malmö. Nyligen tog Haleema examen från ekonomiprogrammet med inriktning revision vid Kristianstads Högskola. Idag jobbar hon som Audit Associate på PwC, en roll hon trivs väldigt bra med och ser fram emot att utvecklas i.

les mer og Melde deg på

Guide

Slik skaper du engasjement blant dine ansatte

Hva gjør man for at mennesker skal like arbeidet sitt? Og hvorfor er det så viktig? I denne guiden får du verktøy og inspirasjon som du kan bruke til å øke produktiviteten og engasjementet blant dine ansatte.

Les mer

Guide

Slik møter du det voksende kompetansegapet

Flere og flere selskaper innser at de har behov for å trene opp sine ansatte til å kunne følge med på den digitale utviklingen. Men hvordan kan man gjennomføre en effektiv opplæringsplan som faktisk fungerer? Her følger vår anbefalte fem-trinns plan.

Les mer

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge