Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Slik skaper du engasjement blant dine ansatte

Høyere engasjement gir bedre resultat

Hva gjør man for at mennesker skal like arbeidet sitt? Og hvorfor er det så viktig? Ifølge rapporten State of The Global Workforce oppgir kun 17% av Norges yrkesaktive befolkning at de er engasjert i arbeidet. Dette er et veldig trist og lavt resultat, spesielt fordi nettopp engasjement øker bedriftens lønnsomhet, og fremfor alt øker også de ansattes trivsel.

Adecco ønsker sammen med den svenske organisasjonen HejEngagemang å få flere til å kjenne at de er engasjert og motivert, og at vi skal få et bedre og friskere arbeidsmarked. En ansatt som trives på jobben, er ikke bare en ansatt, men også en ambassadør for selskapet.

I denne guiden får du verktøy og inspirasjon som du kan bruke til å øke produktiviteten og engasjementet blant dine ansatte.

Last ned guiden

LAST NER GUIDEN

*Ved å laste ned guiden godkjenner du vår personvernpolicy og samtykker til at Adecco holder kontakten for ytterligere kommunikasjon om råd og veiledninger relevant for en arbeidsgiver.

Takk!

Guiden blir sendt til e-posten du oppga.

Copyright © Adecco Norge