For vår kunde søker vi institusjonskokk for sommervikariat ukene 26-33.
Er du en som bidrar til matglede, og som bryr deg om andre? Da vil vi høre fra deg!
For å lykkes og mestre oppgavene i denne jobben er du en tillitsskapende relasjonsbygger, som har ordenssans og jobber systematisk med matsikkerhet.
Arbeidsoppgavene innebærer;
- Matlaging/produksjon av varm- og kald mat
- kvalitets- og lagerkontroll av IK-matsystem i kjøkkenet
- generelle oppgaver som naturlig inngår i et storkjøkken
Kvalifikasjoner
- fagbrev som kokk er ønskelig men ikke et krav
- relevant erfaring fra kjøkken/kantine
- kompetanse inne IK-mat
- førerkort kl. b/manuell
- norsk muntlig og skriftlig
- personlig egnethet vil bli vektlagt
- må være villig til å gjennomføre kriminalomsorgens sikkerhetskurs
Vi kan tilby;
- lønn etter stillingskoder hos oppdragsgiver avhengig av kvalifikasjoner
- lønnsutbetaling hver 14. dag
- opplæring og kompetanseheving
- arbeidstøy
- oppfølging av konsulent hos Adecco, og nærmeste arbeidsleder
- arbeidstid 07.00-14.30