Vi trenger flere arbeidssomme medarbeidere til praktisk arbeid i matproduksjon! Hvem du er og hva du ønsker vil påvirke hvilken avdeling du passer best til, men det viktigste er at du stiller med motivasjon, arbeidslyst og kan jobbe fullt fra nå og ut uke 32. Arbeidstid vil i hovedsak være på dagtid mandag-fredag, med arbeidstid mellom 06:30-15:00.
Er du praktisk anlagt og kan trives i et hektisk arbeidsmiljø med fysiske oppgaver?
Arbeidsoppgavene varierer litt etter hvor du jobber, men kan innebære:
- Skjære og pakke pålegg, pølser, bacon, og pizzatopping på moderne produksjonslinjer
- Bearbeide og pakke ulike stykningsbiter av ferskt kjøtt av svin og storfe
- Porsjonere og pakke kjøttdeig
- Fysisk tunge oppgaver som å presse, pakke og veie bacon
- Tromle kjøtt og produsere kjøttpålegg
- Merke produkter
- Bidra til god produksjonsflyt ved å utføre oppgavene på din stasjon effektivt
- Arbeide i henhold til HMS- og hygieneregler for å sikre et trygt arbeidsmiljø
Vi ser etter deg som kan jobbe med kjøtt som svin og storfe. For å sikre HMS-rutiner og i forbindelse med merking av produkter er det viktig at du kan lese og kommunisere et skandinavisk språk skriftlig og muntlig.
Vi tilbyr:
- God opplæring av flinke kollegaer/leder på arbeidssted
- Mulighet for lengre oppdrag
- Lønn i henhold til tariff
- Fast ansettelse i Adecco
- Tilgang til Adecco sitt fordelsprogram: https://www.adecco.no/medarbeider/fordelsprogrammet/listing/
Høres dette interessant ut? Trykk «søk her» og legg inn CV i dag - du trenger ikke skrive søknad. Vi vurderer søkere fortløpende og ser frem til å høre fra deg!
For spørsmål vedrørende stillingen kontakt Hanna Sveløkken på tlf. 478 27 675, eller mail: hanna.svelokken@adecco.no