Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Select - bransjeledende på fast rekruttering

Adecco Select er et eget merkenavn i Adecco Group Norge som jobber med fast rekruttering og helt spesielle stillinger. I konkurranse med hundrevis av andre har de nå blitt nominert som et av landets beste rekrutteringsbyrå hos The Hunt, Finns premieutdeling for HR-bransjen. Hvordan har Adecco Select lykkes, og hva er hemmeligheten?

– Vi leverer et helt unikt tilbud til kunder og kandidater, forteller Marius Tzatchev, leder i Adecco Select Norge. Vi har en veldig høy løsningsgrad av oppdrag, og tilpasser oss til hver enkelt kunde sitt behov. Adecco Select bruker en kombinasjon av headhunting, nettverk og digital annonsering, og det gjør at av 500 oppdrag i 2022, løste vi 95%. Kundene kan føle seg trygge når de kontakter oss for å få sitt rekrutteringsbehov dekket.

Marius Tzatchev har vært med i Adecco siden 2007, og bygget opp Adecco Select de siste fem årene. Blant det han er mest stolt av, er de gode tilbakemeldingene via NPS-målingene. NPS, eller Net Promoter Score, lar virksomheter undersøke lojalitet og kundetilfredshet. I 2022 hadde Select en NPS-score på 78 fra kundene. Mange av kundene som ga tilbakemelding, trakk spesielt frem god kommunikasjon, god prosess og god informasjon underveis.

– Det viser at vi gjør noe riktig, sier Marius med et smil. I et marked med færre jobbsøkere har det aldri vært viktigere å sette kandidaten og deres opplevelse i sentrum for våre prosesser. Derfor måler vi tilbakemeldinger fra både kandidater og kunder ukentlig. Dette ser vi har hatt en betydelig effekt på både kandidattilfang og gjenkjøpsgrad fra kunder.

Landsdekkende kvalitet med global støtte

Adecco Select er tilstede i hele landet, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Gjennom bred kontordekning kan de løse mange ulike kunders behov. Selv styrer Marius sjappa fra Tromsø.

– Jeg måtte bruke jobbintervjuet på å overtale sjefen til å la meg jobbe fra Tromsø, ikke hovedkontoret i Oslo.

Av totalt 400 ansatte i Adecco arbeider 60 i Adecco Select. Marius peker på Select-skolen som en av grunnene til at deres merkevare gjør det så bra.

– Select-skolen er et 25-timers program for ansatte som ønsker å bli morgendagens hodejegere. Gjennom denne utdanner vi bransjens beste rekrutterere.

«Morgendagens hodejeger» kommer ikke fra intet – men henger sammen med Adeccos formål om fremtidens arbeidsliv for alle. Alle som arbeider i Adecco Select er DNV-sertifiserte, og alle rekrutteringsprosesser tar utgangspunkt i beste praksis og forskning. Det hjelper også å være del av et globalt selskap som er en av verdens ledende HR-partnere.

Årets beste rekrutteringsbyrå?

The Hunt er en nasjonal kåring som går av stabelen én gang i året. Denne gangen blir feiringen 29. mars i Operaen i Oslo. Kåringen fokuserer på kunde- og medarbeidertilfredshet, vekst, samt inkludering og mangfold i arbeidslivet og fremtidens rekrutteringsmetoder. Bransjeprisen arrangeres av Schibsted og Finn Jobb.

– Det betyr kjempemye for hele Adecco Select å bli nominert som lag. Det er 60 personer som gjør en kjempejobb på dette forretningsområdet, og fortjener anerkjennelse. Å bli nominert er en kjempeseier i seg selv!

Den røde tråden i årets utvelgelse var at alle de nominerte skulle ha arbeidet for, eller lagt vekt på like jobbmuligheter for alle. Marius trekker spesielt fram Adecco Select sin utvelgelsesmetode og prosess som et ledd i dette.

– Ikke bare minimerer vår prosess risiko, men den øker også sannsynligheten for å velge rett kandidat. Slik sikrer vi rettferdige og inkluderende vurderinger, forteller han.

Et digitalt og fremtidsorientert rekrutteringsbyrå

Adecco Select rekrutterer til alle stillingstyper, fra cabin crew i SAS til sjåfør hos Posten, fra administrasjonssjef i små lokale bedrifter til ledere i verdensomspennende selskap. Med digitale prosesser tar det under ett minutt å søke på jobb hos Adecco Select. Her kan du ta en titt på noen av stillingene Adecco Select rekrutterer til akkurat nå.

– Vi er opptatt av fremtidsorienterte og digitale løsninger for våre kunder. Vi bruker blant annet digital referansesjekk, som har gjort oss veldig effektive, forteller Marius.

Å standardisere annonsepakker med effektprodukter fra Schibsted har gitt økt synlighet for kunder og økt kandidattilfang. Analyser har også vist at Adecco på kort tid har gått til å bli best i klassen på søknad per annonse, sammenlignet med resten av markedet. Det gjør at kunden kan føle seg trygg på at produktene de kjøper hos Adecco Select har en målbar og positiv effekt.

Planen videre

Å bli nominert som årets beste rekrutteringsbyrå er en stor ære, men det betyr ikke at man kan hvile. Marius og resten av Adecco Select-gjengen har høye ambisjoner. Fremover skal de fortsette å fokusere på Adeccos Future@Work-strategi, og arbeide for å skape like jobbmuligheter for alle.

– Mangfold og inkludering er en forutsetning for fremtidens arbeidsliv, forteller Marius. Arbeidslivet er i hurtig endring, og vi som arbeider i HR har et ekstra ansvar for å sørge for at alle får mulighet til å bidra. Når du jobber med noe så givende og viktig, er det klart du holder ambisjonene høye.

Adecco Select er tilstede over hele landet, med spesialister i storbyene. Ønsker du å komme i kontakt med Adecco Select? Klikk her for å få en oversikt over alle rådgiverne våre.

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge