Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco er stolt medlem av Finansnæringens autorisasjonsordninger (FinAut)

Adecco hever kompetansen til våre medarbeidere gjennom aktuelle autorisasjonsordninger, og sørger for et trygt arbeids- og næringsliv for kunder, kandidater og ansatte. Gjennom FinAut vil våre medarbeidere tilbys den samme grunnkompetansen som ansatte internt i finansbedriftene.

Finansnæringens autoristasjonsordinger, eller FinAut, sikrer at rådgivere og kundebehandlere i finansnæringen har den nødvendige kompetansen og etterlever god skikk i dialog med sine kunder. Da FinAut åpnet opp for å ta inn medlemmer utenfor bransjen i 2020, ble Adecco medlem i FinAut. Som en av Norges ledende selskaper innen rekruttering og bemanning jobber vi tett med finansnæringen i flere ledd.

– For Adecco er det viktig at våre medarbeidere har lik kompetanse som finansbransjens egne ansatte, forteller Marit Sivertsgård, fagansvarlig for Business Support Professionals i Adecco. Vi ønsker selv å kunne bidra til å utdanne våre egne medarbeidere, så vi sikrer at våre medarbeidere har den grunnleggende kompetansen på lover og regler, etikk og god skikk når de er i oppdrag hos våre kunder. Det vil også være en stor fordel for våre kunder at våre medarbeidere kan påbegynne utdanningen før oppdraget begynner og dermed komme raskere inn i arbeidsoppgavene som skal utføres.

For at våre medarbeidere skal få god opplæring har vi valgt å inngå et samarbeid med KAN Finans som leverandør av opplæring og trening til finansbransjen før selve prøven hos FinAut tas.

Medlemskapet i FinAut har stor betydning for oss som en attraktiv arbeidsgiver og leverandør til finansbransjen. Kursene og prøven som vi tilbyr, vil våre medarbeidere kunne ta med seg videre for å fortsette læringsløpet for å bli autorisert finansiell rådgiver.

Vil du ha mer informasjon om god skikk ved rådgivning og annen kundebehandling? Les mer her.

Behøver du personell?

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge