Ny podkast om arbeidslivet fra Adeccogruppen!

Velkommen til Fredagsvaffel! Adeccogruppens nye podkast handler om nåtidens og fremtidens arbeidsliv, og er startet opp av merkevarene i konsernet: Adecco, Badenoch + Clark og Modis. Fredagsvaffel drøfter de små og store spørsmålene i arbeidshverdagen uavhengig av bransje og stillingstittel. Vi snakker med gjester fra Norges land på en uanstrengt og lite høytidelig måte. Episodene er en perfekt avslutning på uka, og slippes annenhver fredag der du finner podkaster.

Hvordan har korona har endret arbeidsmarkedet, og kravene til arbeidstaker og arbeidsgiver? Hvordan skaper vi en god kultur på jobben fra dag til dag? Hva kan vi som arbeidstakere lære av toppidrettsutøvere? Hvordan oppleves overgangen fra studielivet til arbeidslivet? Og hva er egentlig psykologisk trygghet? Disse og mange andre problemstillinger drøfter vi i Fredagsvaffel.

I første episode møter vi Torben Sneve, sjef for Adeccogruppen i Norden. Torben har jobbet i Adecco-systemet i 22 år, og har gått gradene hele veien fra vikar til administrerende direktør. Er du nysgjerrig på hvordan karriereveien i stort konsern er? Eller hvordan hverdagen som toppleder er i 2022? Hør hva Torben har å si!

Som programleder møter du Magnus Hallerud Christensen. Han jobber til daglig i Badenoch + Clark med rekruttering på leder- og spesialistnivå. Produsent er Ida Oline Jakobsen, fra Adecco Group Nordics, i samarbeid med flere medarbeidere. Begge er nysgjerrige på arbeidslivet i sin helhet, og ønsker å snakke med mange ulike mennesker og bedrifter for å spre mer kunnskap til det norske folk.

Denne podkasten henvender seg til mennesker som ønsker å lære seg mer om å lykkes i arbeidslivet, enten man er medarbeider eller på toppnivå. Hva mener Torben er beste pålegg på vaffel? Dette og mer får du svar på i første episode av Fredagsvaffel! Episodene slippes annenhver fredag på Spotify.

Følg oss på sosiale medier! God lytt!

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge 2022