Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Sigurd Longva er årets CEO for One Month

Sigurd Longva heter Adecco Group Norges nye konsernsjef for juni måned 2022. Det var nemlig han som etter en lang og krevende rekrutteringsprosess til slutt stakk av med seieren i den 11. utgaven av CEO for One Month.

Sigurd Longva er 27 år gammel og har en bachelor i Logistics and Resource Management fra Sjøkrigsskolen. Han har lang erfaring fra Forsvaret, blant annet som Finance Officer og Løytnant, og har tidligere hatt et internship i Storebrand knyttet til innovasjon.

– Det føles veldig bra å bli utnevnt til årets CEO for One Month, forteller Sigurd Longva, og fortsetter:

– Jeg er utrolig takknemlig for tilliten. Det har vært en tøff seleksjonsprosess, men nå gleder jeg meg veldig til juni, og å kunne ta del i Adecco Groups arbeid for et bærekraftig, fremtidsrettet jobbmarked for alle.

Seieren innebærer at Sigurd i juni kommer til å skygge Adecco Groups nåværende konsernsjef Torben Sneve, og samarbeide tett med han i arbeidet som inngår i topplederrollen. Sigurd får ansvaret for et antall egne prosjekter, og får innblikk i og erfaring rundt hva det innebærer å være konsernsjef for et stort selskap med globalt nærvær.

– Dagens lederrolle er kompleks, du må både kunne tenke kortsiktig om gode økonomiske resultater og ta langsiktige og bærekraftige beslutninger. I denne prosessen har vi derfor sett etter en person som vi tror kan lede i en verden som er i konstant bevegelse, sier Torben Sneve og fortsetter:

– Som administrerende direktør må jeg også hele tiden utfordre meg selv til å tenke nytt når verden og forholdene endrer seg. Ved å få ny administrerende direktør én måned i året utfordres både mitt og hele selskapets tankesett. Jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen Sigurd og lytte og lære av ham, sier Torben Sneve, konsernleder i Adecco Group Nordics.

Det var svært mange kvalifiserte søkere til jobben, men etter flere runder med øvelser og intervjuer ble juryen sikker på at det var Sigurd som fortjente rollen som konsernsjef for en måned i et av Norges ledende selskap innen rekruttering, bemanning og HR.

– Sigurd er en veldig reflektert person, som allerede har mye ledererfaring gjennom sin karriere i Forsvaret. Han har levert utrolig sterkt gjennom alle intervjurunder og øvelser. Han imponerte oss veldig med presentasjonene sine og i etiske spørsmål, sier Torben Sneve.

Sigurd Longva starter i jobben i juni, og vil motta en månedslønn på 100 000 kroner. I tillegg konkurrerer Sigurd mot CEOs for One Month fra Adeccos andre markeder og land om muligheten til å skygge Adecco Groups globale leder Alain Dehaze til høsten.

Fakta/bakgrunn for CEO for One Month

 • Det er 11. år på rad at Adecco Group Norge kårer en ”CEO for One Month”
 • Initiativet startet i kjølvannet av finanskrisen for å imøtekomme den voksende arbeidsløsheten blant unge, og gi unge en plattform for å nå sitt potensial og bygge relevant erfaring. Formålet var å ruste både Adecco Group og unge mennesker med det lederskapet vår foranderlige verden behøver – noe som er like relevant i dag som da
 • Vinneren får skygge Adecco Group Norges konsernsjef Torben Sneve gjennom juni måned 2022, og får en månedslønn på 100 000 kroner
 • I tillegg konkurrerer vinneren mot andre lands CEO for One Month i Adeccos øvrige markeder om muligheten til å skygge Adecco Groups globale konsernleder Alain Dehaze til høsten.
 • Les mer her: https://www.adecco.no/ceo-for-one-month/
 • Skribent
  Adeccobloggen

  Du vil kanskje også lese

  Finn din drømmejobb

  Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

  Kontaktskjema til bedrift

  Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

  TIL KONTAKTSKJEMAET

  Copyright © Adecco Norge