Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Tredje episode: Vetle Sjåstad Christiansen

Velkommen tilbake til Fredagsvaffel! Dette er Adeccogruppens nye podkast om nåtidens og fremtidens arbeidsliv. Fredagsvaffel drøfter de små og store spørsmålene i arbeidshverdagen uavhengig av bransje og stillingstittel. Vi snakker med gjester fra Norges land på en uanstrengt og lite høytidelig måte. Episodene er en perfekt avslutning på uka, og slippes annenhver fredag der du finner podkaster.

I dagens episode snakker vi med den ferske gull- og bronsevinneren fra OL i Beijing 2022 – Vetle Sjåstad Christiansen! Vetle er født og oppvokst på Geilo. Han har i skiskyting vunnet samtlige junior-norgesmesterskap han har stilt opp i. Han vant stafettgull i senior-NM som 17åring, han har en verdenscupseier og to VM-gull fra 2019, et VM-sølv i 2020, og et VM-gull i 2021.

Samtalen med Vetle ble spilt inn da han og resten av langrenns- og skiskytterlandslaget var i Italia like før OL. Han forteller om sin egen hverdag som toppidrettsutøver, og tar oss gjennom oppturer og nedturer i sin karriere. Samtidig reflekterer han over hva som er viktig for å nå målene sine, og hva idretten kan lære av arbeidslivet og motsatt. Møter du de samme utfordringene uansett hvor du jobber, og hva du jobber med? Hvilke paralleller er det mellom livet som toppidrettsutøver og som arbeidstaker? Og hvor godt smaker en halvspist pose med Nidar favoritter som har ligget i grøfta et par uker? Få svar på dette i en meget hyggelig samtale med Vetle!

Følg oss på sosiale medier! Du finner episoden på Spotify, god lytt!

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge