Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Internship i Adecco – min opplevelse

I sommer har jeg hatt internship hos Marked & Kommunikasjon i Adecco i Oslo. Jeg fikk stillingen etter å ha vært en av de topp 10 i Konsernsjefen 2019, en årlig kampanje som Adecco arrangerer for studenter. Jeg søkte litt tilfeldig, i hva jeg bare kan kalle et sommerjobbsøkekaos.

Bra for CV-en

Det er ingen hemmelighet at de fleste studenter vil ha et relevant internship som gir erfaring, ser bra ut på CV-en og betaler godt. Internship-stillingene i Oslo er få, og det er alltid mange søkere. Jeg følte meg veldig heldig som fikk være med på innspurten i rekrutteringsprosessen med ni andre studenter, og så ende opp med å få en mulighet til å jobbe for Adecco.

Så hva har jeg gjort som Intern?

I sommer har jeg gjort alt fra å lage promo-videoer, jobbet mye i InDesign, og gjort klart det som skal ut på Facebook utover høsten. Jeg har hjulpet til med å bygge landingssider til en ny opplæringsportal, skrevet blogginnlegg og vært med på å planlegge Konsernsjefen 2020. Jeg har passet på at merkevarer som hører under Adecco Group-paraplyen er klare til å lanseres i Markedspakken, en portal for merkevarebygging og markedsføring.

Det man ikke kan…

Jeg har lært at det man ikke kan; kan man lære seg. Jeg kunne litt Adobe fra før, men hadde aldri jobbet i InDesign og lite med Adobe Premiere. Nå har jeg brukt mange timer i InDesign og Premiere, og føler meg komfortabel med det. Jeg hadde aldri kodet før, men har alltid vært interessert i webdesign. Så da jeg ble oppfordret til å ta kurs i HTML og CSS for å kunne hjelpe litt til med design av landingssider, skjønte jeg at det var en mulighet til å lære noe litt skummelt og helt nytt. Nå skal jeg ta kurs i SEO, og fortsette å lære meg så mye som mulig både innenfor webdesign-verdenen og Adobe.

Hva skal til for å trives?

Jeg har lært at de du jobber med betyr alt for at du trives i jobben. Jeg var heldig, fordi da jeg startet i Adecco så hadde jeg allerede folk jeg kjente fra topp 10, som også skulle jobbe for Adecco i sommer. I tillegg ble jeg tatt inn som en del av det utrolig flotte M&K-teamet. De ga meg en fin blanding av frihet og veiledning, og svarte på alle spørsmål jeg måtte ha. De oppfordret meg til å bruke det jeg kunne for å hjelpe til. Det var rett og slett veldig hyggelig på jobb, som gjør at jobb var gøy.

Kreativt og strategisk

Jeg har lært at jeg liker å blande sammen det kreative og det strategiske. Jeg har kunnet bruke mange deler av utdanningen min, og har fått vist fram mye av hvem jeg er i sommer gjennom mange forskjellige prosjekter. Jeg har rett og slett fått brukt mange deler av hodet. Jeg har lært mye av å se arbeidet som ligger bak et markedsteam som har ansvar for mye.Tusen takk for meg, M&K, Adecco og Konsernsjefen 2019. Takk for at dere ga meg en mulighet til å lære så mye nytt i sommer.

Josefine Brekke, Summer Intern 2019 | Marked & Kommunikasjon, Adecco

Skribent
Adeccobloggen

Du vil kanskje også lese

Finn din drømmejobb

Vi håper du har fått med deg noen gode råd på veien og at du kjenner deg tryggere foran ditt jobbsøk. Nå er det vel på tide å ta en titt på alle våre ledige stillinger? Har du flaks finner du drømmejobben din allerede i dag.

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge