Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Lillestrøm

Rekruttering og bemanning i Lillestrøm

Gjennom mange års tilstedeværelse på Romerike, har Adecco Lillestrøm vært en velkjent og sterk lokal posisjon på markedet for rekrutterings- og bemanningsselskapstjenester. Med solid kunnskap om det lokale arbeidsmarkedet på Romerike, kombinert med et stort eierskap og engasjement, har i vi mange år vært førstevalget for våre kunder, medarbeidere og kandidater. Vår passion er å levere rett kandidat til rett plass - til rett tid, og dette er fundamentet i vårt store nettverk av kunder og kandidater.

På vårt kontor i Lillestrøm finner du stabilitet og lang erfaring kombinert med ”fersk” nysgjerrighet og pågangsmot – noe vi tror er nøkkelen til at vi lykkes så godt! Vi holder til sentralt i byen, nærmere bestemt Stortorget 28, og her er vi ca 15 ansatte. Vi har spesialisert oss etter fagområder, og leverer tjenester innenfor bransjene Transport & Logistikk, Hospitality, Finance & Office, Pedagogisk personell og Bygg & anlegg. Vi løser oppdrag innen både privat og offentlig sektor – til både faste og midlertidige stillinger.

Kontorinformasjon

Adresse:

Stortorget 28
2000 Lillestrøm

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Lillestrøm

Leter din bedrift etter motiverte og engasjerte medarbeidere som kan bidra vekst i selskapet? Da har du kommet til rett sted. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi til med å finne en bemanningsløsning som passer for ditt behov. Du kan også bli en del av Norges fremste rekrutterings- og bemanningsselskap. Velkommen til Adecco familien, vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge