Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Tønsberg

Rekruttering og bemanning i Tønsberg

Avdelingen har tre etablerte kontorer som sammen utgjør avdeling Adecco Vestfold-Grenland. Våre kontorer i Skien, Sandefjord og Tønsberg har lange tradisjoner og en sterk lokal forankring etter mange år med tilstedeværelse i vår region. Vi pleier å si at det som gjør oss til det selvsagte valget for våre kandidater og kunder, er nettopp oss som jobber her. Kontorene ble etablert da Adecco fusjonerte med Olsten Norsk Personal i 2001. Vi har bygget opp et fantastisk nettverk av lojale kunder i vår region og synes det er like tilfredsstillende hver gang vi kan hjelpe våre kunder med de utfordringer de måtte ha.

Vi har trofaste og fornøyde kunder i alle bransjer. Vi er store innen barnehager og stolt leverandør til Kanvas, Læringsverkstedet Fus og Espira. Ellers er vi store inne industri/produksjon og transport og logistikk. Posten, PostNord, Ragn Sells og Statens Vegvesen er andre kunder vi er stolte av å betjene. Og det våre kunder sier om oss, er at vi er raske og besitter kompetanse og verktøy som gjør at vi finner rett kandidat til det behov kunden har.

Kontorinformasjon

Adresse:

Åslyveien 25
3170 Sem

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Tønsberg

Vår kultur er bygget på følgende verdier: passion, entreprenørskap, kundefokus, ansvarlighet og lagånd. Det at vi gjør en forskjell i menneskers liv er drivkraften i jobben vi gjør hver dag. Vi leier ut og rekrutterer til faste stillinger på alle nivåer i en organisasjon. Bli en del av Norges fremste rekrutterings- og bemanningsselskap du også, og gå en lys fremtid i møte med oss i Adecco.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge