Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Adecco Ski

Rekruttering og bemanning i Ski

Adeccos avdeling i Ski er hovedleverandør for rekrutterings- og bemanningsløsninger i Follo. Vår styrke er vår lokale tilhørighet, vårt store nettverk og den gleden vi har i å finne rett kandidat til rett oppdrag. Vårt kontor ligger sentralt i Ski og her sitter det 4 ansatte som jobber innen alle bransjer og med hovedvekt på Transport & Logistikk, Hospitality og Finance & Office.

Vi har en stor base med ledig personell og med vårt pågangsmot og vilje til å hjelpe, så lykkes vi i å få flotte mennesker med ulike kvaliteter ut i jobb hver dag. Vår kundekonsulent er spesialisert i fastrekruttering og leverer rekrutteringsprosesser fra A til Å innen de fleste bransjer.

Har du behov for å fastansette personell til ditt firma vil vi gjerne ta en uforpliktende prat med deg. Vi er et team som samarbeider godt, og som til enhver tid gjør vårt ytterste for at våre kunder og medarbeidere sitter igjen med en god følelse.

Kontorinformasjon

Adresse:

Rasmus Solberg vei 2
1423 Ski

Åpningstider:

Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Kontoroversikten

Vi er representert i alle landets fylker. Klikk på en av byene under for å finne ditt lokalkontor.

Rekrutterings- og bemanningsselskap i Ski

Leter din bedrift etter motiverte og engasjerte medarbeidere som kan bidra vekst i selskapet? Da har du kommet til rett sted. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi til med å finne en bemanningsløsning som passer for ditt behov. Du kan også bli en del av Norges fremste rekrutterings- og bemanningsselskap. Velkommen til Adecco familien, vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge