Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Medarbeider Camilla: Gøy å få prøve seg i ulike roller

Camilla Alvestrand har jobbet som vikar for Adecco siden 2010, og prøvd seg i mange forskjellige bransjer og yrker. Det har passet bra for noen som liker å utfordre seg selv og treffe nye mennesker.

Liker å prøve nye ting og roller

Camilla er en person som liker å utfordre seg selv og prøve ut nye ting. Derfor har hun hatt mange oppdrag av ulik varighet gjennom Adecco, og syntes det har vært veldig gøy. Gjennom tiden i Adecco har Camilla fått prøvd å jobbe på hotell, i resepsjon, i butikk, som servitør, på sentralbord og i kundeservice.

– Jeg synes det er artig når det er mye som skjer. Selv i situasjoner hvor du skal møte opp til et nytt oppdrag, synes jeg det er en liten push på å utfordre og utvikle meg.

Camilla har gjennomgående hatt tett dialog med Adecco Nord-Trøndelag, og etter hvert bygget gode relasjoner med sine faste konsulenter. Hun trekker frem at konsulentene på Adecco Nord-Trøndelag er flinke til å spørre hva hun vil, og ikke vil jobbe med, og gi henne muligheter.

”Jeg synes det er artig når det er mye som skjer. Å møte opp til nye oppdrag gir meg et ekstra push til å utvikle meg.”

Et kort vikariat ble starten på ulike opplevelser

Camilla har fagbrev som resepsjonist og bakgrunn fra hotell- og restaurantbransjen i Trondheim. Da hun flyttet til Steinkjer og var på utkikk etter ny jobb, var det naturlig for henne å ta kontakt med Adecco. Hun fikk sitt første oppdrag internt på Adeccokontoret i 2010, og siden har både oppgavene og oppdragene vokst. Camilla har høy arbeidskapasitet, liker å ha ting å gjøre og å møte nye folk. For henne har det derfor vært gøy å prøve seg ut i ulike roller.

”Hvis du føler at du bare er vikar, så møter du bare opp og gjør jobben. Blir du inkludert på lik linje med de andre yter du mer.”

Positiv erfaring med inkludering og likebehandling

Camilla har kun positive opplevelser med å jobbe gjennom Adecco. Hun har fått en fot innenfor arbeidsmarkedet, skapt nye relasjoner, og fått tilbud om jobber som ikke har vært offentlig utlyst.

Hun tror at enkelte som ikke har jobbet gjennom et bemanningsbyrå kan være litt skeptiske. Til de vil hun si at alt blir veldig godt tilrettelagt for medarbeiderne. Camilla forteller at hun har blitt møtt med åpne armer, og blitt inkludert på like linje med alle de andre ansatte i bedriftene hvor hun har hatt oppdrag.

Hvis du føler at du bare er vikar, så møter du bare opp og gjør jobben. Blir man inkludert på lik linje med de andre yter man mer. Jeg har vært så heldig å bli inkludert i de jobbene jeg har hatt og fått en del nye venner.

Vær frempå, så ordner det seg

Uansett om man har lyst til å prøve litt forskjellig, som Camilla, eller ser etter fast jobb, kan veien via Adecco være et smart sted å starte. Camilla anbefaler alle anbefaler jobbsøkere som har registrert seg hos et bemanningsbyrå til å være frempå, vise interesse og engasjement, og ikke være redd for å ta kontakt for å høre hvilke jobber som har dukket opp.

– Man bør tørre å utfordre seg selv og prøve nye jobber. Kontaktpersonen din sender deg bare ut på jobber de tror du får til. Men hvis du blir tilbudt flere jobber og sier nei for mange ganger, kan du ikke forvente å få en telefon igjen – det er gi og ta.

Etter å ha meldt interesse for et oppdrag sendes en liste med aktuelle kandidatene over til oppdragsgiver. Selv om man ikke alltid blir valgt ut så er det en læring i det også. Har du vært på intervju kan du ringe og hør hvordan du ligger an.

Camilla sitt motto er at jobb alltid ordner seg, man vet bare ikke når.

En ny fase i yrkeskarrieren

Camilla har nå gått inn i en ny fase i sin yrkeskarriere, og skal bli fast ansatt som kunderådgiver i et strømselskap. Hun har tidligere vært i oppdrag i samme bedrift via Adecco.

– Jeg tror ikke nødvendigvis det hadde vært så enkelt å få jobben uten Adecco. Før jeg begynte kunne jeg ingenting om strøm utover å betale strømfakturaen min. Jeg har lært utrolig mye, og det er nye ting å lære hele tiden.

Hun forteller at både Inger Mari og Nina som er hennes kontaktpersoner hos Adecco i Steinkjer har ringt og gratulert henne så mye med nye jobb.

– Når man har hatt en så langvarig relasjon så blir det litt vemodig, men de er jo i nærheten og er stadig innom. Jeg har fått god oppfølging når det har vært noe og jeg har fått mange gode CV- og jobbsøkertips. Jeg har hele tiden følt at de bryr seg genuint.

Vil du ta kontakt med Adecco? Klikk her!

Du vil kanskje også lese

Konsulent

Sommervikariat førte til fast jobb

26 år gamle Thea er utdannet sykepleier. Sommeren 2021 var hun nyutdannet og reiste fra Danmark til Norge for et sommervikariat i hjemmesykepleien. Det har siden ført til fast ansettelse og nye muligheter.

Les mer

Kontorportrett

Til sammen 52 års erfaring hos Adecco i Nord-Trøndelag

De fire kvinnene som jobber ved Adecco i Steinkjer er glade i jobben sin. Med til sammen 52 års erfaring hos Adecco er de samstemte i årsaken til at de har blitt så lenge: trivsel og arbeidsmiljø...

Les mer

Konsulent

Eventyret om Inger Mari Bomo

Når Inger Mari Bomo sluttet i jobben som konsulent i Postbanken bestemte hun seg for å starte opp sin helt egen bedrift. Noe hun aldri har angret et sekund på. I dag er hun en vel ansett og fremgangsrik distriktssjef hos Adecco i Nord Trøndelag...

Les mer

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge