Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Til sammen 52 års erfaring hos Adecco i Nord-Trøndelag

De fire kvinnene som jobber ved Adecco i Steinkjer er glade i jobben sin. Med til sammen 52 års erfaring hos Adecco er de samstemte i årsaken til at de har blitt så lenge: trivsel og arbeidsmiljø. De beholder den samme gleden når de løser oppdrag for kunder i Nord-Trøndelag.

Adecco Nord-Trøndelag: Best på kvalitet og latter

Adecco Nord-Trøndelag har en felles visjon:

– Vi skal være fyrtårnet i Nord-Trøndelag innen bemanning og rekruttering. Best på seriøsitet, kvalitet, erfaring og latter.

Inger Mari Bomo er distriktssjef i Adecco Nord-Trøndelag og har jobbet i Adecco i 20 år. Les mer om henne her. Kollegaene hennes er Elin Måøy, som har jobbet i Adecco i 17 år, Nina Hougen, som har jobbet i Adecco i 14 år, og Veronica Lillemark, som startet i 2021. Til sammen har de fire kvinnene arbeidet 52 år i Adecco.

– Vi har flinke folk på kontoret, vi respekterer hverandre og bruker hverandre til det vi er gode på.», sier Inger Mari. «Vi har det artig, humor står høyt og latteren sitter løst.

Adecco Nord-Trøndelag har en sterk lokal posisjon i markedet og har kandidater innen de fleste fag- og yrkesområder, blant annet til alle yrker på bygg, kontor, lager, kantine, sjåfører og kundeservice.

Spiller på lag med kunder og kandidater

Adecco Nord-Trøndelag har vært i gamet lenge og vet hva kundene ønsker, og ikke minst hva de ikke ønsker. Teamet har fått god erfaring i å finne de rette kandidatene. Rett match mellom kunde og kandidat er avgjørende.

– Vi spiller på lag med kundene og de forstår at vi ønsker å hjelpe dem. Kanskje trenger de ikke noe i år, men om to år. Da er vi her. Vi er stabile overfor våre kunder og de overfor oss. For mange er vi like mye en samarbeidspartner som leverandør, noe vi setter stor pris på å kunne være.

Inger Mari forteller at de alltid er ærlige på tilbakemeldinger og holder en god dialog med kundene. Hvis det er noe avdelingen ikke kan levere, er de tydelige på det og kommer med et alternativt løsningsforslag.

Mange som har startet som vikar via Adecco, har etter hvert fått fast jobb hos kundene. Adecco Nord-Trøndelag sier at det å jobbe hos dem gir en god inngang til arbeidslivet. Inger Mari sier humoristisk:

– Når vi snakker med enkelte av vår kunder sier vi «dette er ikke din avdeling, vet du, det er min avdeling.» Det er en intern fleip, siden de fleste ansatte der er rekruttert gjennom Adecco.

”Vi skal være fyrtårnet i Nord-Trøndelag innen bemanning og rekruttering. Best på seriøsitet, kvalitet, erfaring og latter.”

Nøkkelen er tilstedeværelse og offensiv nettverksbygging

Adecco Nord-Trøndelag er i en særstilling som eneste bemannings- og rekrutteringsbyrå med fysisk kontor i distriktet. Adecco skiller seg ut på tilstedeværelse og har hatt en sterk posisjon i mange år. Med et stort nettverk kan Adecco Nord-Trøndelag raskt møte kundens behov, og de har mange kanaler for å finne kvalifiserte kandidater. Jakten på gode kandidater er evigvarende, og kontoret er påpasselige med å bruke alt av tilgjengelige verktøy i verktøykassa. De sender e-poster til kunder, holder dialog med bekjente, og har nylig opprettet et eget kontor på Nord Universitet for å tiltrekke seg studenter som kan gå over til fast stilling etter studiene.

Gode resultater og trivsel starter lokalt

Adecco Nord-Trøndelag er tydelige på én ting: Godt arbeidsmiljø og trivsel er en forutsetning for å levere godt på jobb. De arbeider med forutsetningen om at hvis de selv trives på jobb, vil de også kunne sikre den samme kvaliteten hos sine kunder. Inger Mari understreker at det av og til i en travel hverdag er viktig å legge bort tastaturet og se hverandre.

– Vi føler oss trygge på hverandre og kan gi ærlige tilbakemeldinger. Vi er gode på det sosiale og finner anledninger til å møtes enten det er for å spise en god frokost eller for å møtes utenfor kontorets fire vegger. Miljøet er til spire, inspirasjon og motivasjon. Vi lærer mye av hverandre og snapper daglig opp gode tips og råd.

”Vi føler oss trygge på hverandre og kan gi ærlige tilbakemeldinger. Vi er gode på det sosiale og finner anledninger til å møtes enten det er for å spise en god frokost eller for å møtes utenfor kontorets fire vegger.”

Alle hjelper til

Forrige år fikk avdelingen en bestilling på totalt 24 medarbeidere til et kundesenter, et stort volum for et lite distrikt som Nord-Trøndelag. Kunden hadde høye krav til utdanning, med en oppdragsperiode fra april til over sommeren.

– Med en stor bestilling med kort leveringsfrist, måtte vi lete i både eksisterende databaser av kunder, og rekruttere helt nye medarbeidere, forteller Inger Mari. Vi kom i mål med det. Dette er en av de største oppdragene vi har løst.

Nå har avdelingen fått en ny bestilling på 15 medarbeidere til samme kundesenter. De er godt fornøyde med at kundene returnerer til Adecco Nord-Trøndelag når de har behov som må løses, og at hver utfordring er en anledning til å danne gode kundesamarbeid som står seg over tid.

Vil du komme i kontakt med Adecco i Nord-Trøndelag?

Uansett om du vil jobbe for oss eller om du har behov for personell så står teamet i Nord-Trøndelag klar til å hjelpe deg. Du finner kontaktinformasjon til Adecco Nord-Trøndelag her.

Jeg har behov for personell

Ledige stillinger

Kontaktskjema til bedrift

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

TIL KONTAKTSKJEMAET

Copyright © Adecco Norge