Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Sommerjobb

Vi hjelper deg å finne sommerjobben!

Søker du sommerjobb?

Sommeren en god anledning til å jobbe ekstra som student. En sommerjobb kan gi nyttig arbeidserfaring, samtidig som du får ekstra penger å rutte med. Vi i Adecco kjenner mange arbeidsgivere som søker etter engasjerte medarbeidere til sommeren.

Hva vil du jobbe med? Vi har ledige stillinger innen alt fra industri til administrasjon til sykepleie. Du vil kanskje prøve deg i arbeidslivet med en sommerjobb innenfor ditt studieområde? Eller hvorfor ikke øke kompetansen din og teste ut en jobb innen noe helt annet?

Hvorfor sommerjobb via Adecco?

Arbeidserfaring

Bransjeerfaring

Større nettverk

Ekstra inntekt

Du får arbeidserfaring. Uansett om du tester deg innen bransjen du vil jobbe fast i senere, eller prøver deg i et helt nytt felt, får du arbeidserfaring. Du får kunnskap om prosesser, kjennskap til arbeidsplasser og andre innsikter som vil styrke deg i ditt videre arbeidsliv. All arbeidserfaring er bra for fremtiden.

En vei inn i arbeidslivet. For mange er det både motiverende og spennende å finne en jobb innenfor sitt studieområde. Når du er ferdigutdannet kan det bli enklere å få fast jobb med praktisk erfaring fra bransjen. Du kan også velge å utvide kompetansefeltet ditt, og teste ut et yrke innen et helt annet arbeidsområde.

Du utvider kontaktnettverket ditt. Gjennom sommerjobb får du møtt nye mennesker og kan nettverke på arbeidsplassen. Det gir deg ikke bare kolleger, men kanskje også venner for fremtiden. Kanskje kommer du til og med i kontakt med din fremtidige sjef.

En ekstra inntekt. Det kan være vanskelig å sjonglere studier og deltidsjobb, og rekke å jobbe så mye som du kunne ønske. Å jobbe gjennom sommeren gir deg muligheten til å bygge opp en buffer, eller unne deg noe gøy du ellers ikke hadde tatt deg råd til.

Adecco som arbeidsgiver

Med Adecco som arbeidsgiver har du full trygghet. Vi har mange års erfaring med å formidle sommerjobber til studenter. Ved å matche din kompetanse med rett bedrift finner vi frem til jobben som passer for akkurat deg.

Vi sørger selvfølgelig for at du får ordentlige lønns- og ansettelsesvilkår. I tillegg får du en kontaktperson hos Adecco som følger deg opp gjennom sommeren, og som sikrer at alt går som det skal.

MEDARBEIDERPORTRETT

"Ingen annen arbeidsgiver har vist større forståelse for studielivet mitt"

Jenna er 26 år gammel og studerer juss og økonomi på Universitetet i Lund. Ved starten av studiene hadde Jenna en deltidsjobb i butikk, men hun ønsket å jobbe med noe som var mer relevant for studieområdet.

Gjennom Adecco fikk Jenna en deltidsjobb som konsulent hos banken SEB. I rollen som Service Manager inngår det mange kundemøter, og for Jenna, som har lang erfaring fra servicebransjen, passer det veldig bra.

- Å få jobbe med det du studerer er en av de største fordelene med å jobbe som konsulent, forteller Jenna.

Hun sier at mange ungdommer kanskje tenker at det er service- og restaurantbransjen som passer best for studenter, siden arbeidstiden oftest er i ettermiddag og helger.

- Men det er slitsomt å snu døgnet. Å heller legge de timene på en jobb som også gir relevant arbeidserfaring er uvurderlig.

Friheten til å bestemme selv

En annen fordel med medarbeiderrollen er nemlig å kunne bestemme timeplanen sin selv. Gjennom sommeren kan man jobbe ekstra mye, noe mange arbeidsgivere ønsker velkommen med åpne armer. Forrige sommer jobbet Jenna nesten heltid på to ulike SEB-kontorer.

Jenna planlegger å fortsette å jobbe for Adecco gjennom resten av studieløpet. Hun avslutter med å fortelle at ingen annen arbeidsgiver har vist større forståelse for studiehverdagen enn Adecco. Jenna anbefaler andre studenter å absolutt arbeide via Adecco.

Hvilke bransjer har behov for sommervikarer?

Transport og logistikk

Kundeservice

Restaurant og matfag

Helse

Kontor og adminstrasjon

Sånn finner du sommerjobben din via Adecco:

Hold kalenderen åpen

Opprett jobbvarsel

Vær aktiv

  • Vær fleksibel og hold kalenderen åpen: Ikke book ferie nå. Juni og juli er de månedene hvor de fleste trenger vikarer. Mange bedrifter trenger ekstrahjelp på kort varsel på grunn av sykdom eller arbeidstopper.
  • Opprett jobbvarsel og registrer CVen din: Registrer din CV hos oss og søk blant våre ledige sommerjobber. Finner du ikke sommerjobben akkurat nå? Ved å opprette et jobbvarsel får du beskjed når vi har en ledig jobb som matcher profilen din.
  • Vær aktiv og positiv: Mange arbeidsgivere tar imot åpne CVer. Vi i Adecco har kontakt med både store og små bedrifter over hele landet, og kan hjelpe deg med å finne frem til den beste arbeidsgiveren for deg.

”En perfekt ekstrajobb for studenter – jeg fikk virkelig en supersjanse”

Medarbeider Jenna

Copyright © Adecco Norge