Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Transport, logistikk og produksjon

For deg som er interessert i en karriere innen transport, logistikk og produksjon har vi flere spennende muligheter både på lager og på terminaler rundt om i hele Norge. Vi er stadig på utkikk etter folk som ikke er redd for å ta i et tak. Vi vet hvor det kan være en åpning for deg, enten du kun ønsker å jobbe i en periode eller om du er på utkikk etter en fast jobb.

Etterspurte egenskaper innenfor området

SERVICEINNSTILT

LAGSPILLER

TRIVES MED FYSISK ARBEID

Det finnes en mengde ulike stillinger innen transport, logistikk og produksjon. Du bør ha evne til å jobbe både selvstendig og i team. I mange roller er det mye fysisk arbeid og tunge løft og du må derfor trives med fysisk arbeid. Har du truckførerbevis hører vi gjerne fra deg allerede i dag.

Eksempler på yrker

  • Sjåfører
  • Flyttemedarbeider
  • Plukker eller pakker

Vi er med deg hele veien

Har du behov for flere ansatte og trenger du hjelp til å finne riktig kandidater? Er du på utkikk etter din første jobb, eller er det på tide å ta neste steg i karrieren? Vi hjelper deg uansett hvor du befinner deg i arbeidslivet eller hvilket behov for personell din virksomhet har.

slik fungerer det

Rekrutteringsprosessen

Hos Adecco fokuserer vi på din kompetanse og potensial. Alle trinnene du kan fullføre ...

Les mer

innsikt

Medarbeiderportrett

Bli kjent med noen av våre medarbeidere og konsulenter.

Les mer

blogg

Karrieretips

I tillegg til kompetanseheving som kommer automatisk når du jobber ...

Les mer

”Jeg trives veldig godt med å jobbe med Adecco. Da kan jeg jobbe når som helst, hvor som helst og tjener godt. Min leder er veldig hyggelig og er flink til å finne en jobb som passer. Jeg kan anbefale folk å ta kontakt eller registrere seg hos Adecco.”

Ghebrhiwet

Vi tilbyr deg

  • Fast lønn
  • Regulert ferie
  • Velvære og helse
  • Utvikling, oppfølging og coaching
  • Ferdighetsutvikling - fri tilgang til over 200 kurs
  • Konsulentvirksomhet
  • Valgfri gruppeforsikring

Nyheter & Blogg

Arbeidslivet kan være tøft, men det kan også være morsomt, inspirerende og givende. I bloggen vår finner du alt fra karriere- og rekrutteringstips til innsikt om arbeidsmarkedet og nyheter som vedrører Adecco. God lesning.

Trenger din bedrift hjelp med personale?

Adecco har med over 70 år i bransjen skaffet seg bred erfaring med rekruttering og bemanning i det norske arbeidsmarkedet. Det spiller ingen rolle om du har behov for en eller hundre medarbeidere. Vi hjelper deg med å løse akkurat ditt behov og skreddersyr en løsning som passer din virksomhet.

Rekrutter innen transport, logistikk og produksjon

Har din bedrift behov for forsterkning? Rekruttering av nytt personell er tidkrevende og ingen enkel oppgave. La Adecco bli din HR-partner og ta frem den perfekte matchen til akkurat din bedrift. Vi har flere kvalifiserte medarbeidere innen transport, logistikk og produksjon som er klar for å ansettes.

LES MER OM REKRUTTERING

Innleie transport, logistikk og produksjon

Iblant kan tilfeldige arbeidstopper føre til at man i perioder har behov for forsterkning. Da kan vi hjelpe til med bemanning. Vi har lang erfaring innen området transport, logistikk og produksjon og hjelper gjerne til med å finne rett person til ditt selskap.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge